Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Partners – greek

Δικαιούχοι

Ένωση Eurointegra

Η Eurointegra είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος σκοπό έχει την στήριξη της κοινωνικής ευμερίας βοηθώντας την επιχειρηματική ανάπτυξη, την εκπαιδευτική πρόοδο και τη διοικητική βιωσιμότητα.

Ιδρύθηκε το 2003 στη Σόφια της Βουλγαρίας. Την ίδια χρονιά ιδρύθηκε και το υποκατάστημά στη Montana. Το 2004 εγγράφηκαν τα υποκαταστήματα στο Kardzhali, στο Haskovo και στο Kresna-Sandanski. Το 2012 στην Prishtina εγγράφηκε το παράρτημα του Kosovo. Τα τελευταία έτη, η Eurointegra έχει αναπτύξει, έχει υλοποιήσει και έχει παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε περισσότερα από 16 διεθνή έργα συνολικής αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει σημαντική εμπειρία στη δημιουργία δικτύων εταιρικής σχέσης για συνεργασία στην εκπόνηση, υλοποίηση και αναφορά εθνικών και διεθνών έργων.

Website: https://eurointegra.bg/en

Phone: +359 2 832 41 36

Email: eurointegrasofia@gmail.com

Σύνδεσμος Ευημερίας και Ανάπτυξης στη Βουλγαρία

Ο Σύνδεσμος Ευημερίας και Ανάπτυξης στη Βουλγαρία είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος έχει ως αντικείμενο την υποστήριξη της κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευημερίας. Αυτός ο σκοπός επιτυγχάνεται μέσω της υποστήριξης ανάπτυξης επιχειρήσεων, την εκπαιδευτική πρόοδο και την βιώσιμη διαχείριση. Ο οργανισμός έχει έδρα το Blagoevgrad από το 2010. Από τότε έχει συμμετάσχει ενεργά σε πληθώρα πρωτοβουλιών για τη διαμόρφωση πολιτικών, σε πιλοτικές δράσεις για τη βιοποικιλότητα και τον οικοτουρισμό ενώ έχει αναπτύξει διασυνδέσεις και συνεργασίες με ΜΚΟ και δημόσιους φορείς. Το κυρίαρχο πλεονέκτημα του οργανισμού είναι η εξειδίκευση και η αφοσίωση των μελών του.

Οι βασικές αρχές που διέπουν τον οργανισμό για την εφαρμογή των δραστηριοτήτων είναι ο εθελοντισμός και ο επαγγελματισμός. Ο οργανισμός στηρίζει ενεργά την Ένωση Οινολόγων στη Βουλγαρία σε περιφερειακό επίπεδο και συμμετέχει σε δράσεις που συνδέονται με τη διατήρηση των τοπικών ποικιλιών αμπέλου.

Οι δύο οργανισμοί έχουν διοργανώσει πολλές ημερίδες με συζήτηση σε περιφερειακό επίπεδο, με στόχο την προώθηση του οινοτουρισμού ως μέρους εναλλακτικών και βιώσιμών μορφών τουρισμού. Ο Σύνδεσμος Ευημερίας και Ανάπτυξης στη Βουλγαρία αποτελείται από 3 διοικητικά τμήματα: Χρηματοοικονομικών, Νομικών Θεμάτων και Ανθρώπινου Δυναμικού και Εθελοντών, καθώς και 3 τμήματα τα οποία στελεχώνονται από ειδικούς σε θέματα Περιβάλλοντος, Βιοποικιλότητας και Βιώσιμου Τουρισμού, Τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνίας (ΤΠΕ) και Καινοτομία στην πράξη, Χάραξη πολιτικών και σχέσεων με τις δημόσιες αρχές.

Phone: +359 87 86 67 748

E-mail: PDBulgaria2010@gmail.com

AgriEnt Αγροτική Επιχειρηματικότητα (AgriEntrepreneurship)

Η AgriEnt είναι μια μη κερδοσκοπική επιχείρηση που επιδιώκει να απελευθερώσει το δυναμικό της επιχειρηματικής γεωργίας στην Ελλάδα και πέραν αυτής. H AgriEnt προσφέρει έναν καινοτόμο τρόπο προώθησης της αγροτικής ανάπτυξης και ενίσχυσης της ποιότητα της ζωής στην ύπαιθρο. Παρέχει προηγμένη κατάρτιση στη γεωργία και τη γεωργική επιχειρηματικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να αναπτύξει τις επενδύσεις κεφαλαίου στους αγρότες.

Website: http://agrient.org

Phone: +30 693 232 2415

E-mail: mtsoum2@gmail.com